کِم سِنتر

گاه نوشت های یک دبیر

کِم سِنتر

گاه نوشت های یک دبیر

ایا نشادر به صورت گازی با هیچ عنصر دیگری واکنش می دهد یا نه؟

نِشادُر نمکی است جامد و بلورین که بی‌رنگ و بی‌بو است و از ترکیب جوهرنمک (اسید کلریدریک) و آمونیاک بدست می‌آید. فرمول شیمیایی این ماده NH4Cl است و نام علمی آن کلرید آمونیوم است. مزهٔ نشادر زننده است و در آب گرم به خوبی حل می‌شود. در گذشته از نشادر در سفیدگری و لحیم‌کاری استفاده می‌کردند.
آمونیوم کلرید د ر جعبه هایی در فروشگاههای سخت افزار برای تمیز کردن آهن لحیم شده و سفید کردن آن بکار می رود.
سایر کاربردها شامل مکمل تغذیه ی احشام و گاوها، برای ساخت شامپو های سر، برای چاپ منسوجات و پارچه ها و نیز برای ساخت داروی ضد سرفه بکار می رود. خاصیت خلط آوری آن سبب تحرک غشاء مخاطی نایژکها می شود.

ادامه مطلب ...

در مورد اتوکاتالیست ها(خود کاتالیز ها)

لطفاً به سایت زیر مراجعه نمایید: 



http://en.wikipedia.org/wiki/Autocatalysis

 

یا با وارد کردن کلمه کلیدی Autocatalysis در موتورهای جستجو ، جستجو نمایید.

درمورد شناسایی کاتیونهای گروه سوم

شناسایی کاتیونها  

بطور کلی روشهای متفاوتی برای شناسایی انیونها و کاتیونها وجود دارد.
یکی از روشهای ساده برای شناسایی کاتیونها، استفاده از آزمایش شعله و مشاهده ی تغییر رنگ شعله به وسیله ی کاتیون فلزی مورد نظر است. البته قبل از آن باید رنگ شعله ایجاد شده به وسیله ی کاتیونهای متفاوت را دانست. اینکه رنگ شعله ی کاتیونهای لیتیم، کلسیم و استرانسیم هر سه به رنگ قرمز هستند یا اینکه مس شعله را به رنگ سبز در می آورد.

ادامه مطلب ...

چگونگی اندازه گیری دمای ۲۷۳ - ( صفر کلوین)

قانون سوم ترمودینامیک بیان می کند که دسترسی به صفر مطلق امکان ناپذیر است و ما هرگز نمی توانیم به صفر مطلق برسیم. در عمل نیز همین طور است. هنوز دانشمندان نتوانسته اند به دمای صفر مطلق یا 273- درجه سانتیگراد برسند.
اما می توان شرایطی فراهم کرد که به نزدیکی های صفر مطلق رسید و دانشمندان با این روش ها به دمای 3 درجه کلوین رسیده اند.

ادامه مطلب ...

لطفا چند تا مقاله فارسی در مورد آروماگیری از پرتقال معرفی کنید

آروماگیری: هدف استحصال مواد معطر میوه می باشد بدین شکل آب میوه حدود 85 درجه سانتیگراد
گرم شده و وارد یک مخزن خلاء می شود. مقدار آرومای استحصال شده یک درصد آب میوه می باشد. 



www.iraniec.ir/Tips/1379/Daru/549_4-064.pdf 

مقالات فارسی خاصی در این زمینه در اینترنت وجود ندارد و شما می توانید در بین مجلات مربوطه یا با کلمات کلیدی مناسب در بین مقالات به زبان انگلیسی جستجو نمایید.