شیرینی
اگر واژه قند را به زبان آوریم اغلب مردمان بی درنگ به یاد آبنبات و دسر و یا سایر شیرینی ها می افتند . شیرینی لاکتوز حدودا یک ششم آن است البته مقایسه دشوار است زیرا شیرینی به طعم بستگی دارد و درجه بندی قند ها یک سلیقه شخصی است به هر حال درجه بندی آورده شده در جدول زیر مورد قبول همگان است
در واقع اغلب کربوهیدرات های ساده (موادی که از سوختن آنها در بدن انرژی تولید می شود ) طعم شیرین دارند اما درجه شیرینی آنها بسیار متفاوت است اگر قند معمولی ( ساکاروز ) را مرجع قرار دهیم شیرینی فروکتوز تقزیبا دو برابر آن و
ادامه مطلب ...در یک شهر کوچک کشاورزی در برزیل به نام «کاندیدو گودوی» Candido Godoi آمار دوقلوییزایی بسیار بالاست، از هر ۵ حاملگی در این شهر، یکی منجر به دوقلوزایی میشود، آن هم دوقلوهایی با چشمان آبی و موهای بلوند!
به طور معمول از هر ۸۰ زن حامله، یکی جنینهای دوقلو دارد. میزان بالای حاملگیهای دوقلو در کاندیدو گودوی، سالها پزشکان و دانشمندان را کنجکاو کرده بود که پاسخی برای توجیه، پیدا کنند، اما کسی که بعد از سالها، ادعای یافتن پاسخ را دارد، یک دانشمند علوم زیستی یا یک پزشک نیست، بلکه یک مورخ است!
اگر علاقمند به خواندن باقی ماجرا هستید ُ لطفا ادامه مطالب را بخوانید:
ادامه مطلب ...*از ظروف پلاستیکی در مایکروویو استفاده نکنید.
*بطری های آب پلاستیکی را در فریزر قرار ندهید.
*از لفافه و پوشش پلاستیکی در مایکروویو استفاده نکنید.
ماده شیمیایی Dioxin باعث بروز سرطان خصوصاً سرطان سینه می شود. دیوکسین یک سم بسیار قوی برای سلول های بدن است.
اخیراً تحقیقاتی توسط دکتر Edward Fujimoto مدیر برنامه ریزی سلامت بیمارستان Castle آمریکا راجع به دیوکسین و چگونگی عملکرد آن در بدن صورت گرفته که در نتیجه آن، توصیه های ذیل ارائه شده است.
نباید غذاهای خود را در ظروف پلاستیکی در مایکروویو گرم کنید، مخصوصاً در مورد غذاهای حاوی روغن و چربی. او اعلام نموده ترکیب «چربی و حرارت بالا و پلاستیک» باعث آزادسازی دیوکسین به داخل غذا و در نهایت به درون سلول های بدن ما می شود.
ادامه مطلب ...ظروف ملامین ظروفی هستند که به دلایلی نظیر مقاومت آن ها در برابر شکستن، ارزان و سبک بودن، در زمانی نه چندان دور مورد توجه مردم و مصرف کنندگان قرار داشتند. البته در طی سالیان اخیر و با ورود ظروف دیگر نظیر پیرکس، چینی، آرکوپال و... این ظروف کاربرد خویش را در مجالس و محافل رسمی از دست داده و به صورت ظروفی که تنها در برخی اوقات خاص نظیر مسافرتها مورد استفاده قرار میگیرند، تبدیل گردیدهاند.
ملامین اولین بار در حدود 45 سال پیش در ایتالیا ساخته شد و حدود 30 تا 35 سال پیش به ایران راه یافت. با افزایش توجه مصرفکنندگان به استفاده از این ظروف در سال های قبل، شرکتهای تولیدی مختلفی در کشور به تولید این گروه از ظروف پرداختند.
بر همین اساس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران با تهیه استانداردهایی متعدد تلاش نموده است تا با تدوین الگویی مناسب، تولیدات این شرکتها را به محصولاتی که برای مصرف کنندگان بیزیان است تبدیل نماید. دانستن برخی از این استانداردها، برای تهیه ظروفی مناسبتر جهت استفاده در منزل و مراکز غذاخوری جمعی، موثر خواهد بود.
ادامه مطلب ...